X


Give er en by med muligheder, med god infrastruktur, masser af erhvervsjord, et stærkt og aktivt foreningsliv, en stærk og stor skole og et helt nyt flot kulturhus med bibliotek.

Give har et blomstrende handelsliv og er et godt sted at bo, både for borger og virksomheder - og det skal vi være bedre til at fortælle.

Der skal i den nærmeste fremtid udarbejdes udviklingsplaner for Søndermarkshallen og Ikærhallen, så de kan bringes ind i fremtiden. 

pdf tarikhema

Solhjulet og Skulpturbyen skal være vores løftestang i branding af Give og skal på sigt kædes sammen med en stærk udstilling om Pilkmosehjulet på Give Egnens Museum, en opgave Vejle kommune bør tage aktivt del i.

Læs mere om vores visionerVejle - trafikafvikling og klimasikring

Vi er afhængig af fremkommelighed i Vejle by, men vores trafiksystem er uhyre sårbart. Vi vil have gennemanalyseret trafikken i Vejle, så vi kan lave en holdbar helhedsplan for, hvordan trafikafviklingen i Vejle bliver bedst mulig.
Vejle ligger lavt og er dermed sårbar overfor oversvømmelser. Vi kan ikke leve med, at store dele af midtbyen står under vand fra tid til anden. Derfor skal vi afsætte midler til klimasikring.

Børkop og Brejning - attraktiv for familier

Børkop og Brejning området er en bosætningsmagnet - den smukke natur og gode beliggenhed tiltrækker rigtig mange af kommunens tilflyttere.
Derfor skal vi være på forkant med udviklingen og i tide investere i nye dagsinstitutioner og skoleudbygninger og sikre, at der skabes gode rammer for børn og unges aktiviteter samt et stærkt handelsliv.

Vil du det samme som os? ... meld dig ind og bliv en del af vores fællesskab.

Medlemskab af Det Konservative Folkeparti i Vejle koster 100,- kr. det første år. Derefter 350,- kr. årligt

Du kan melde dig ind via SMS ”Kons Dit Navn” til 1910 eller via partiets hovedorganisation - klik her.

Du kan støtte vores arbejde via SMS med teksten “Kons vejle 150” -  “150" er det beløb, som  du ønsker at støtte med.

Har du spørgsmål så kontakt Formand Lena Hesel - 29 24 69 49 - lena@hesel.dk