X


 

Egtved er fantastisk natur med en perlerække af kulturhistoriske steder.

Det giver Egtved nogle unikke turismemæssige potentialer som skal forløses i de kommende år.

Der er arbejdspladser i turisme, og turisterne er allerede i området, for attraktioner som Legoland, Givskud Zoo og Kongernes Jelling trækker mange turister til. Det er vigtigt, at vi får alle disse turister til også at tage en tur forbi Egtved.

Der er allerede igangsat et meget spændende projekt, der skal udvikle Egtved Pigens grav til et udstillingssted med høj kvalitet, som kan tiltrække turister til området - men det er slet ikke nok.

Tørskind grusgrav, Ravningbroen, Vingsteds historiske værksted, Bindeballe købmandsgård og de mange andre vidunderlige steder skal knyttes sammen formidlingsmæssigt og markedsføres samlet, så vi får fuld effekt af det store turistpotentiale og dermed arbejdspladser og vækst til Egtved området.

Læs mere om vores visionerJelling - en levende kræver god infrastruktur

Vi skal være stolte over udviklingen i Jelling, men vi skal også huske, at mange har deres hverdag i Jelling, og at deres dagligdag skal fungere, og derfor skal vi med realistiske investeringer løse de infrastrukturmæssige udfordringer, der fortsat er i Jelling midtby.

Folkeskolen - skal give dygtige og dannede elever

Verden stiller højere krav til de kommende voksne end nogensinde før og den verden, der bliver mere og mere koncentreret omkring individet på trods af, at vi ved, at mennesker er stærkere og opnår mere i samarbejde med hinanden, skal vores børn udrustes til at navigere.
De skal have sans og forståelse for demokratiet og skal have lyst til at lære, og derfor skal de have erhvervsrettet undervisning, så de forstår dels formålet med skolegangen og de enkelte fag og dels sammenhængen mellem skole o

Vil du det samme som os? ... meld dig ind og bliv en del af vores fællesskab.

Medlemskab af Det Konservative Folkeparti i Vejle koster 100,- kr. det første år. Derefter 350,- kr. årligt

Du kan melde dig ind via SMS ”Kons Dit Navn” til 1910 eller via partiets hovedorganisation - klik her.

Du kan støtte vores arbejde via SMS med teksten “Kons vejle 150” -  “150" er det beløb, som  du ønsker at støtte med.

Har du spørgsmål så kontakt Formand Lena Hesel - 29 24 69 49 - lena@hesel.dk