X


 

Børkop og Brejning området er en  bosætningsmagnet - den smukke natur og gode beliggenhed tiltrækker rigtig mange af kommunens tilflyttere.

Det er det område i kommunen, der har den absolut største procentvise befolkningstilvækst - og det stiller krav til infrastrukturen.

Derfor skal vi være på forkant med udviklingen og i tide investere i nye dagsinstitutioner og skoleudbygninger, så vi ikke igen kommer til at presse vores eksisterende skoler og børnehaver udover det acceptable.

Med så stor tilvækst af børnefamilier i et område er det også vigtigt, at området har aktiviteter for børn og unge samt, at der skabes gode rammer for et stærkt handelsliv.

De ældre i området skal ikke lades i stikken. Byrådsflertallets beslutning om først at bygge plejecenter i Børkop i 2024 er helt urimeligt. Det skal være muligt at blive i nærområdet, også efter man ikke længere kan blive i eget hjem.

Læs mere om vores visionerGive - et stærkt brand

Give er en by med muligheder, med god infrastruktur, masser af erhvervsjord, et stærkt og aktivt foreningsliv, en stærk og stor skole og et helt nyt flot kulturhus med bibliotek.
Give har et blomstrende handelsliv og er et godt sted at bo, både for borger og virksomheder - og det skal vi være bedre til at fortælle.

Jelling - en levende by kræver god infrastruktur

Vi skal være stolte over udviklingen i Jelling, men vi skal også huske, at mange har deres hverdag i Jelling, og at deres dagligdag skal fungere, og derfor skal vi med realistiske investeringer løse de infrastrukturmæssige udfordringer, der fortsat er i Jelling midtby.

Vil du det samme som os? ... meld dig ind og bliv en del af vores fællesskab.

Medlemskab af Det Konservative Folkeparti i Vejle koster 100,- kr. det første år. Derefter 350,- kr. årligt

Du kan melde dig ind via SMS ”Kons Dit Navn” til 1910 eller via partiets hovedorganisation - klik her.

Du kan støtte vores arbejde via SMS med teksten “Kons vejle 150” -  “150" er det beløb, som  du ønsker at støtte med.

Har du spørgsmål så kontakt Formand Lena Hesel - 29 24 69 49 - lena@hesel.dk