X


  

Henrik Sandholm

#6 // Kandidat til Vejle byråd

#25 // Kandidat til Regionsrådet i Syddanmark

Jeg vil have respekten for den enkelte borger tilbage.

Vejle Kommune er blevet så stor, at den enkelte borgers behov nemt bliver overset. Det må aldrig være kommunens lukkedage, der dikterer hvornår vi holder ferie, eller kommunes åbningstider som bestemmer hvornår vi skal tage fri fra arbejde. Vi skal have mere fleksible åbningstider hos kommunen og offentlige institutioner, med så få lukkedage som muligt. Når der er ferie, skal der være feriepasning i lokale institutioner eller med lokalt personale hvor der er åbent.

Som borger skal vi også kunne færdes frit og føle os trygge. Desværre virker det som om der tages større hensyn til misbrugere og psykisk syge, end den enkelte borger. Der skal selvfølgelig være plads til alle, men vi skal også tage handling når vi ser et problem, som Byparken i Vejle og Tinghøj i Egtved. Helt konkret vil jeg stoppe udbygningen af Tinghøj og finde en bedre placering til de svært psykisk syge. 

Der er desværre alt for mange eksempler på offentligt forbrug, hvor jeg tænker, at det ville de aldrig gøre, hvis det var deres egne penge. Og hvis der endeligt er et overskud, hvorfor så ikke give pengene tilbage til borgerne? Vi kan få mere velfærd uden at bruge flere penge, ved mindre kontrol og mere tillid til de offentlige ansatte. Der skal også være bedre indkøbsaftaler, så det offentlige også kan handle lokalt.


DE KONKRETE / De helt konkrete tiltag, som jeg vil arbejde for:

  • Feriepasning i lokale institutioner eller med lokalt personale.
  • Bedre indkøbsaftaler, så det offentlige også kan handle lokalt.
  • Stoppe udbygningen af Tinghøj og finde en bedre placering til de svært psykisk syge.
  • Mere fleksible åbningstider hos kommunen og offentlige institutioner, med så få lukkedage som muligt.

Jeg er 41 år og har to drenge på henholdsvis 9 og 10 år.

Har arbejdet med IT siden 1995 og er i dag teamleder i en mindre virksomhed.

Engagerer mig i mit lokalsamfund, hvor jeg er en del af Egtved Udviklingsråd og næstformand for skolebestyrelsen på Egtved Skole.Se flere kandidater

Læs om vores visionerFolkeskolen - skal give dygtige og dannede elever

Verden stiller højere krav til de kommende voksne end nogensinde før og den verden, der bliver mere og mere koncentreret omkring individet på trods af, at vi ved, at mennesker er stærkere og opnår mere i samarbejde med hinanden, skal vores børn udrustes til at navigere.
De skal have sans og forståelse for demokratiet og skal have lyst til at lære, og derfor skal de have erhvervsrettet undervisning, så de forstår dels formålet med skolegangen og de enkelte fag og dels sammenhængen mellem skole og erhverv.

Egtved

Egtved er fantastisk natur med en perlerække af kulturhistoriske steder.
Det giver Egtved nogle unikke turismemæssige potentialer som skal forløses i de kommende år - for der er arbejdspladser i turisme, og turisterne er allerede i området, for attraktioner som Legoland, Givskud Zoo og Kongernes Jelling trækker mange turister til. Det er vigtigt, at vi får alle disse turister til også at tage en tur forbi Egtved.Vil du det samme som os? ... meld dig ind og bliv en del af vores fællesskab.

Medlemskab af Det Konservative Folkeparti i Vejle koster 100,- kr. det første år. Derefter 350,- kr. årligt

Du kan melde dig ind via SMS ”Kons Dit Navn” til 1910 eller via partiets hovedorganisation - klik her.

Du kan støtte vores arbejde via SMS med teksten “Kons vejle 150” -  “150" er det beløb, som  du ønsker at støtte med.

Har du spørgsmål så kontakt Formand Lena Hesel - 29 24 69 49 - lena@hesel.dk