X

Henrik Sandholm

#6 // Kandidat til Vejle byråd

#25 // Kandidat til Regionsrådet i Syddanmark

Jeg vil have respekten for den enkelte borger tilbage.

Vejle Kommune er blevet så stor, at den enkelte borgers behov nemt bliver overset. Det må aldrig være kommunens lukkedage, der dikterer hvornår vi holder ferie, eller kommunes åbningstider som bestemmer hvornår vi skal tage fri fra arbejde. Vi skal have mere fleksible åbningstider hos kommunen og offentlige institutioner, med så få lukkedage som muligt. Når der er ferie, skal der være feriepasning i lokale institutioner eller med lokalt personale hvor der er åbent.

Som borger skal vi også kunne færdes frit og føle os trygge. Desværre virker det som om der tages større hensyn til misbrugere og psykisk syge, end den enkelte borger. Der skal selvfølgelig være plads til alle, men vi skal også tage handling når vi ser et problem, som Byparken i Vejle og Tinghøj i Egtved. Helt konkret vil jeg stoppe udbygningen af Tinghøj og finde en bedre placering til de svært psykisk syge. 

Der er desværre alt for mange eksempler på offentligt forbrug, hvor jeg tænker, at det ville de aldrig gøre, hvis det var deres egne penge. Og hvis der endeligt er et overskud, hvorfor så ikke give pengene tilbage til borgerne? Vi kan få mere velfærd uden at bruge flere penge, ved mindre kontrol og mere tillid til de offentlige ansatte. Der skal også være bedre indkøbsaftaler, så det offentlige også kan handle lokalt.


DE KONKRETE / De helt konkrete tiltag, som jeg vil arbejde for:

  • Feriepasning i lokale institutioner eller med lokalt personale.
  • Bedre indkøbsaftaler, så det offentlige også kan handle lokalt.
  • Stoppe udbygningen af Tinghøj og finde en bedre placering til de svært psykisk syge.
  • Mere fleksible åbningstider hos kommunen og offentlige institutioner, med så få lukkedage som muligt.

Jeg er 41 år og har to drenge på henholdsvis 9 og 10 år.

Har arbejdet med IT siden 1995 og er i dag teamleder i en mindre virksomhed.

Engagerer mig i mit lokalsamfund, hvor jeg er en del af Egtved Udviklingsråd og næstformand for skolebestyrelsen på Egtved Skole.Se flere kandidater

Læs om vores visionerBørn og familie - fokus på børnefamiliernes behov

Børn har krav på fritid - tid de kan bruge på sport, fritidsliv og sammen med deres familie. Det har skolereformen med lektiecafeerne desværre sat sin begrænsning for, derfor ønsker vi at forkorte skoledagen og i stedet give muligheden for at indføre tolærerordning.
Vi ønsker garanteret børnepasning fra dag et, og med færrest mulige lukkedage - og for at skabe bedre by- og handelsoplevelser skal der være fokus på aktiviteter for børn i byrummene.

Børkop og Brejning - attraktiv for familier

Børkop og Brejning området er en bosætningsmagnet - den smukke natur og gode beliggenhed tiltrækker rigtig mange af kommunens tilflyttere.
Derfor skal vi være på forkant med udviklingen og i tide investere i nye dagsinstitutioner og skoleudbygninger og sikre, at der skabes gode rammer for børn og unges aktiviteter samt et stærkt handelsliv.Vil du det samme som os? ... meld dig ind og bliv en del af vores fællesskab.

Medlemskab af Det Konservative Folkeparti i Vejle koster 100,- kr. det første år. Derefter 350,- kr. årligt

Du kan melde dig ind via SMS ”Kons Dit Navn” til 1910 eller via partiets hovedorganisation - klik her.

Du kan støtte vores arbejde via SMS med teksten “Kons vejle 150” -  “150" er det beløb, som  du ønsker at støtte med.

Har du spørgsmål så kontakt Formand Lena Hesel - 29 24 69 49 - lena@hesel.dk